Samenwerken met The HUB

Een eenduidig verhaal

met de juiste content strategie & een sterk creators netwerk

The HUB helpt merken met alle facetten van content creatie & influencer marketing. Van strategie tot concept, creatie en verspreiding; je kunt bij ons terecht. Bovendien helpt The HUB met het opbouwen en hergebruiken van audiences, hetgeen voor een ijzersterke combinatie zorgt die het bereik van onze klanten optimaliseert.

The HUB werkt samen met creatieve editors, bloggers, Instagrammers, YouTubers en andere influencers van  hoog niveau. Vanuit ons uitgebreide portfolio kunnen we bovendien kwalitatieve content maken over vrijwel alle interessegebieden.

Om jouw boodschap optimaal onder de aandacht te brengen, combineren we de impact van onze creators met de schaal van het Sanoma netwerk en de autoriteit van onze merken.

strategie & concept
content creatie
crossmediale verspreiding
data & optimalisatie

strategie & concept

We helpen merken hun doelen om te zetten in een duidelijke strategie en bijbehorend concept.

content creatie

We koppelen je aan creators die perfect matchen met jouw merk. We kunnen je boodschap op verschillende manieren integreren in hun content. Werk je al met eigen creators of influencers? Dan helpen we je hun bereik te vergroten.

crossmediale verspreiding

We combineren de impact van onze influencers met de schaal van het netwerk en de autoriteit van Sanoma merken. Zo creëren we de perfecte match tussen passende influencers en een groot crossmediaal bereik.

data & optimalisatie

Door middel van A/B testing zorgen we er voor dat we continu de juiste boodschap laten zien om jouw publiek in beweging te krijgen. Dankzij effectieve data targeting zorgen wij er bovendien voor dat de content onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep, op het juiste moment.

JE AANSLUITEN BIJ ONS NETWERK?

Neem dan nu contact met ons op!

Ik wil meer weten over meerdere opties mogelijk