vtwonen - Liza

Liza Wassenaar

vtwonen - Liza
Liza Wassenaar

Interieurstyling is mijn tweede liefde. Al vanaf dat ik een kleintje was ben ik bezig met interieur. Schatjes zoeken op straat deed ik toen elke dag en alles met potlood of schaar was leuk. Zolang ik maar met mijn handen bezig kon zijn en niks hoefde te lezen dacht ik.

vtwonen - Marij

Marij Hessel

vtwonen - Marij
Marij Hessel

Marij Hessel is stylist en blogger onder de naam My Attic. Haar stijl kun je omschrijven als een mix van kleur, zelfmakers, vintage en een hoop planten. In haar vrije tijd speurt ze naar schatten in kringloopwinkels en op rommelmarkten.

Libelle - Rianne
Rianne

Als de eigenaresse van het succesvolle erotische label RIANNE is Rianne Swierstra een echte expert op het gebied van erotiek! Voor Libelle TV maakt ze super leuke vlogs over seks en liefde.

Tina - Sterre
Sterre Koning

Sterre Koning zong in Kinderen voor Kinderen, werd landelijk bekend als één van de drie uit meidengroep Kisses die Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Junior Songfestival 2016 én deed mee aan The Voice Kids. Sinds februari 2017 is Sterre Tina vlogger.

Libelle - Françoise
Françoise

Als modecoördinator bij Libelle is Françoise Bussières altijd op de hoogte van de laatste trends. Deze 48-jarige modekenner deelt tips voor iedereen boven de 40 met een kast vol kleren, maar niks om aan te trekken.

Libelle - Loes
Loes

Tuinvlogster Loes is een ware expert met groene vingers. Voor Libelle TV maakt ze leuke en informatieve filmpjes voor iedereen die meer wilt weten over het mooier maken van zijn/ haar tuin.

Libelle - Susan
Susan

Susan volgt al jarenlang haar passie als haar & make-up artist. Sinds 2016 is zij beauty vlogger voor Libelle TV en deze zomer is ze haar eigen Youtube kanaal gestart.

Nouveau - Claudia Straatmans
Claudia Straatmans

Claudia Straatmans is Hoofdredacteur Nouveau en houdt van wandelen, wijn, man & dochter én van haar vriendinnen. "Samen met andere vrouwen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben.”

VIVA - Debby
Debby Gerritsen

vtwonen - Nicolette

Nicolette Fox

vtwonen - Nicolette
Nicolette Fox

Nicolette Fox is hoofdredacteur van vtwonen, het meest toffe crossmediale woonmerk van Nederland. Ze houdt van haar man en dochter, van fashion, food en reizen, maar vooral van alles wat met wonen te maken heeft

Libelle - Lisette
Lisette

Lisette is 41 jaar oud en heeft haar hele leven in Amsterdam gewoond – waar ze zelf dacht nooit weg te gaan. Tot nu, want ze is verliefd geworden en daarna vertrokken. Voor Libelle vlogt ze over haar avontuur.

Kek Mama - Martine Wooning

Martine

Kek Mama - Martine Wooning
Martine

Wij zijn de familie Wooning. De afgelopen twee jaar zijn we gaan backpacken in Azië, duiken in Papoea, kamperen in Tasmanië en waren we deelnemers in het reisprogramma Wereldreis op wielen.

Kek Mama - Marieke
Marieke

Kek Mama’s Marieke Wolthers is commercieel manager, heeft een relatie met Douwe en 2 zoons Sil (13 jaar) en Jelte (9) jaar. Marieke en haar gezin wonen in Amsterdam en zitten nooit stil dankzij de hectische agenda’s van werk, hockey , school, vrienden en leuke dingen doen.

Ouders van Nu - Hilde Tholen
Hilde - Ouders van Nu

Hilde Tholen (41) hoofdredacteur Ouders van Nu en moeder van drie jongens van 5,4 en 1. Deelt eerlijk en open over de zoektocht naar de ideale work, life, familybalans en alles wat bij het opvoeden van 3 kleine kinderen komt kijken.

Libelle - Dr. Rutger
Rutger Verhoeff

Rutger verhoeff is huisarts en schrijft, spreekt en vlogt actief over zijn vak. Hij was te zien in Zon, Zuipen, Ziekenhuis, heeft een column in het Algemeen Dagblad, schreef eerder twee boeken en vlogt voor Libelle TV.

Margriet - Anita
Anita

Anita Vlaar is verantwoordelijk voor alle producties en rubrieken van de pijlers Wonen, Culinair, Groen en Toerisme. Zij haalt haar inspiratie uit alles om haar heen. Van nieuwe horecalocaties tot tentoonstellingen en films.

Tina - Mylène en Rosanne
Mylène en Rosanne

De eeneiige tweeling Mylène en Rosanne wonnen in 2013 het Junior Songfestival en zijn door hun vrolijke liedjes, rollen in musicals en YouTube-kanaal razend populair bij jonge meiden. Mylène en Rosanne maken sinds mei 2017 regelmatig video’s voor TinaTV.

Flair - Marije

Marije Veerman

Flair - Marije
Marije Veerman

Marije Veerman (36) is hoofdredacteur van Flair hét weekblad voor jou en over jou. Iedere week is ze in het weekblad eerlijk en open over haar leven met haar man en twee kinderen.